Smedjebackens kommun, till startsida
Du är här:

Energi- och klimatrådgivning

Smedjebackens  energi- och klimatrådgivare svarar kostnadsfritt på frågor om uppvärmning, energikostnader, energieffektivisering, transporter, klimatet, statliga bidrag på energiområdet och mycket annat.

Råd och hjälp


Behöver du goda råd? I Smedjebacken finns det en energi- och klimatrådgivare. Energi- och klimatrådgivningen är opartisk, objektiv och kostnadsfri! Energi- och klimatrådgivningen vänder sig till allmänheten, små och medelstora företag och organisationer.

Uppvärmning

Du kan göra mycket för att minska behovet av värme i ditt hus. Du kan isolera huset bättre eller värma upp det på ett nytt sätt. Vilket uppvärmningssystem som är bäst för just ditt hus beror på flera olika saker. Hur är huset byggt? När är det byggt? Är huset renoverat eller i dåligt skick? Var i landet bor du? Hur mycket värme behöver du?

På Energimyndighetens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer utförligt om olika typer av värmesystem och dess för- och nackdelar.

Sidan senast uppdaterad: 2016-11-24
Webbredaktör: Annelie Tjernström

Kontakt

Energirådgivare                          Jacob Holgersson                         Tfn: 0240-861 50                            e-post: jacob.holgersson@ludvika.se                                           

Mer information

Energikalkylenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Välj rätt värmepumpPDF (pdf, 1.4 MB)

Elda rättlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster