Smedjebackens kommun, till startsida
Du är här:

ABF prisades för sitt tillgänglighetsarbete

Sedan några år tillbaka delas Smedjebackens kommuns tillgänglighetspris ut. I år var det ABF som fick ta emot priset för sitt arbete att ha tillgänglighet i fokus med bland annat anpassade lokaler för personer med funktionsvariationer. Priset delades ut i samband med senior- och föreningsmässan den 28 september.

Tillgänglighetspris 2019 till ABF

Priset togs emot av Eva Långberg; ABF och delades ut av Monica Forsgren, ordförande i omsorgsnämnden och vice ordförande i samma nämnd Johan Reyier samt Ketty Markstedt, vice ordförande i tillgänglighetsrådet.

Motivering

”I år har Tillgänglighetspriset i Smedjebackens kommun tilldelats ABF. De har, genom att ha tillgängligheten i fokus, sett till att deras lokaler är bra anpassade för personer med funktionsvariationer. Lokalen ligger dessutom centralt vilket gör den enkel att nå med kollektivtrafiken. ABF har även sett till att det finns både större och mindre rum, så det ska passa alla typer av sammankomster. Detta, tillsammans med en mycket tillmötesgående personal, gör ABF till en värdig mottagare av detta pris.”

Eva Långberg, ABF tog emot tillgänglighetspriset 2019

Eva Långberg; ABF tog emot tillgänglighetspriset 2019

Sidan senast uppdaterad: 2019-10-10
Webbredaktör: David Wallman

Mer information

Monica Forsgren
Ordförande Omsorgsnämnden
Tfn: 0240-66 02 79