Smedjebackens kommun, till startsida
Du är här:

Fritidsbanken är i startgroparna

Nu är vi i startgroparna för att få fart på Fritidsbanken i Smedjebacken. Den 14 april mellan kl. 10-16 samlar vi in idrotts- och fritidsutrustning i Smedjehallen, Smedjebacken i samband med Södra Dalarnas hus, hem och trädgårdsmässa.

Fotboll Foto: Fritidsbanken

Foto: Fritidsbanken

Välkommen till Fritidsbanken, Smedjebackens, insamlingsevent
i samband med Södra Dalarnas Hus, Hem och trädgårdsmässa.

Smedjehallens café, Frejgatan 23, Smedjebacken, lördag 14/4 mellan kl. 10.00 - 16.00

Passa på att rensa vinden, förrådet eller garaget och lämna in dina avlagda idrotts och fritidsutrustningar så att de får nytt liv!

Öppnar på Vasagatan 10

Fritidsbanken, Smedjebacken kommer att öppna på Vasagatan 10 och vi tar gärna emot alla typer av idrotts - och fritidsutrustningar i gott skick, förutom kläder. Det kan t.ex. vara fotbollar, fotbollsskor, skidor, innebandyklubbor, inlines, flytvästar, skateboard, hjälmar, racketar, sovsäckar, stormkök med mera.

Gratis utlåning av idrotts- och fritidsutrustning

På Fritidsbanken ska man sedan kunna låna idrotts - och fritidsutrustning gratis, ungefär som när man lånar en bok på ett bibliotek. Utlåningstiden är 2 veckor. Genom smart återbruk bidrar Fritidsbanken till ett hållbart samhälle för kommande generationer.

Önskar du inkomma med idrotts - och fritidsutrustningar en annan dag, skicka gärna ett mail till: fritidsbanken@smedjebacken.se, eller ring Siw Östlund tfn: 0240-66 04 00.

Alla kan låna och allt är gratis!

Sidan senast uppdaterad: 2018-04-11
Webbredaktör: Evamari Anestedt

Mer information

Siw Östlund
Fritidschef

Tfn: 0240-66 04 00

siw.ostlund@smedjebacken.se