Smedjebackens kommun, till startsida
Du är här:

Höstens första Morgonsoffan 26/9

Wanbo Herrgård var fyllt till bredden på fredagsmorgonen när höstens första upplaga av Morgonsoffan ägde rum. En bred och intressant skara gäster presenterade sig och sin verksamhet.

NY VD och företagsmarknadschef på Norrbärke Sparbank

Norrbärke Sparbanks nya VD Emma Nyhem besökte soffan och berättade om sin nya tjänst. Hon har jobbat länge på banken med olika befattningar men tillträdde som VD 1/7. Mattias Eriksson däremot är ett nytt ansikte på Norrbärke Sparbank. Mattias kommer från PwC dessförinnan där han har lång erfarenhet. Duon berättade bl.a. om bankens 160-årsjubileum som infaller nästa vecka. Kunder är då hjärtligt välkomna på kaffe och tårta.

Företagaren Anna Branzell tar över Smébackens Pensionat

Anna Branzell driver sedan tidigare städföretaget Dalavippan med verksamhet spridd runt i landet. Hon och hennes 16 medarbetare fejar enligt gammal metodik med bikarbonat, såpa och galltvål. Nyligen stod det klart att Anna tar över fastigheten på Allégatan 11 som sedan tidigare inhyst Smébackens Pensionat. Verksamheten ska byta namn och Anna har via sociala medier uppmanat allmänheten att komma med förslag.

Micke Hedberg summerade ett lyckat Poker Run

Det årliga båtevenemanget Poker Run som äger rum under Augustifesten blev lyckat kunde Micke Hedberg från Smedjebackens båtklubb konstatera. Folk gick man ur huse den 17/8 för att umgås och titta på de imponerande ekipagen. I samband med arrangemanget hölls även en auktion till förmån för Barncancerfonden som inbringade hela 130 000kr.

Jamila berättade om sin kommande föreläsning om hur äldrevården kan förbättras

Sjuksköterskan Jamila Boccaccio var sist ut i soffan och berättade om sitt brinnande engagemang för äldrevård och hur den kan förbättras. På detta tema har hos satt samman en föreläsning som kommer äga rum i Folkets Hus i Smedjebacken 20/11. Entrén på 50: - går oavkortat till de boende runtom på kommunens äldreboenden.

Sidan senast uppdaterad: 2019-10-10
Webbredaktör: David Wallman