Smedjebackens kommun, till startsida
Du är här:

Kalle Johansson kliver av som personalchef

Kalle Johansson har beslutat sig för att kliva av sin tjänst som personalchef. Han kommer att arbeta kvar tills att det finns en ny chef på plats.

Kalle Johansson

Kalle har haft ansvar som personalchef i kommunen de senaste fem åren. Efter ett längre tags funderande har han beslutat att kliva av uppdraget.

Under åren har han arbetat operativt med personalfrågor i organisationen och känner nu att det är dags att lämna över till någon som kan jobba mer strategiskt.

- Smedjebacken är inne i ett positivt och utvecklande skede med mycket på gång och jag är glad att varit med så här långt. Men jag känner att det är dags att lämna över till någon som kan ta frågor som rör personal till nästa nivå, säger Kalle

- Det är mycket tråkigt att Kalle beslutat sig för att kliva av tjänsten men vi respekterar hans beslut, säger Kerstin Söderlund, kommunchef.

Det finns ingen tvist bakom beslutet utan beslutet är taget av Kalle själv. Han kommer att arbeta kvar som personalchef tills det finns en ny chef på plats. Vad Kalle ska göra framöver är inte bestämt men han är inte främmande för att finnas kvar i kommunens organisation

Sidan senast uppdaterad: 2017-10-27
Webbredaktör: Evamari Anestedt

Mer information

Kalle Johansson
Tfn: 0240-66 01 22