Smedjebackens kommun, till startsida
Du är här:

Tankeväckande föreläsning om ledarskap

Lena Birath höll under torsdagen (8/3) en insipirerande föreläsning om ledarskap i NSK Längds klubbstuga.

Ett tjugotal styrelse och föreningsmedlemmar från Smedjebackens kommun samlades i NSK Längds klubbstuga för att lyssna på Lena Birath och föreläsningen om vilka framgångsfaktorer ett bra ledarskap kan bestå av, vikten av att möta människor där de är och vad som kännetecknar framgångsrika grupper.

Föreläsningen gav många kloka funderingar att ta med hem till föreningarnas styrelser och att arbeta vidare med. Lena har spelat 58 landskamper i innebandylandslaget och vunnit EM- och VM-guld, VM silver och VM-brons samt varit uttagen i världslaget i innebandy. Lena har även spelat 11 landskamper i bandylandslaget. Idag arbetar

Lena som föreläsare, processledare, coach och terapeut inom individ- och grupputveckling gentemot företag, organisationer och privatpersoner.

Karin "Knalin" Broström, Dalaidrotten SISU höll också i en kort presentation om vilka olika Idrottsmedel som finns och vilka möjligheter som finns för att ta del av dessa. Hon presenterade också Samsyn - vårt bästa för barnens bästa. Smedjebackens kommun höll även en kort information om den planerade Fritidsbanken.

Sidan senast uppdaterad: 2018-03-15
Webbredaktör: David Wallman

Mer information

Fritidskontoret
Siw Östlund
Fritidschef
Tfn: 0240-66 04 00
siw.ostlund@smedjebacken.se