Smedjebackens kommun, till startsida
Du är här:

Tappra skolavslutare trotsade regn och rusk för att fira sommarlovet

Under onsdagskvällen (12/6) bjöd Smedjebackens kommun in till skolavslutningsfest för samtliga högstadieelever i kommunen. En bökig väderlek till trots blev kvällen lyckad och en festlig inledning på sommarlovet.

Precis som ifjol var Söderbärkeparken skådeplats för kommunens kostnadsfria skolavslutningsfest för högstadiet.

Disco och diverse aktiviteter stod på programmet i den natursköna folkparken som dessvärre skymdes en aning av det tråkiga vädret. 8 grader och jämngrått är förvisso tradition såhär års, men knappast önskvärt. Dock uteblev de stora regnmängderna under kvällen vilket värmde en aning i rusket.


Det tråkiga vädret till trots slöt ett 80-tal ungdomar upp under kvällen för att umgås innan sommarlovet tog vid. Det bjöds på korv och fika till tonerna från dansgolvet där besökarna gjorde vad de kunde för att hålla värmen. Bussar skjutsade ungdomarna fram och tillbaka från Smedjebacken till Söderbärke.


När portarna slogs igen vid midnatt och den sista bussen tog sikte på centralorten kunde arrangörerna konstatera att den kyliga kvällen gått helt enligt plan och att samtliga skött sig exemplariskt.

Sidan senast uppdaterad: 2019-06-20
Webbredaktör: Evamari Anestedt

Mer information

David Wallman
Kommunikatör
0240-66 00 34
david.wallman@smedjebacken.se