Smedjebackens kommun, till startsida
Du är här:

Välbesökta programpunkter under sommaren

Tillsammans med Ludvika kommun och föreningar arrangerar och genomförs aktiviteter för personer med funktionsnedsättning. Under sommaren har det varit full snurr med ett gediget och välbesökta programpunkter.

Siw och Yvonne fritidsombudsträff

Yvonne Wallin och Siw Östlund vid fritidsombudsträffen

Under sommaren har ett stort antal aktiviteter erbjudits för personer med funktionsnedsättning. En summering och utvärdering har gjorts av fritidsombuden i Smedjebacken och Ludvika.

Aktiviteterna har varit välbesökta och speciellt uppskattat var resan till Älgparken i Långshyttan och gokartkörning med café i Grängesberg.

Nytt för i år var en visning med fika i Flogbergsgruvan. Jätteskönt när det var så varmt ute. Inför nästa år finns tankar på att göra en aktivitet i samband med Dan Anderssonveckan.

Boenden i Smedjebacken har under sommaren besökt Söderbärkeparken, de tre torsdagar det varit evenemang med bl.a Rolandz, Lars-Kristerz och Pistvakt. Tre omtyckta och trevliga kvällar. Säterdalen och Furuvik med stugövernattning har även varit med bland utbudet.

Uppstart med höstens aktiviteter

Höstens aktiviteter startar nu upp med bland annat LindingöRuset, loppet för dig som har någon form av funktionsnedsättning, går av stapeln 28 september, där buss avgår från Ludvika och Smedjebacken.  Har man deltagit i Träna tillsammans under sommaren så får man åka med gratis.
Länsdanser, bio, musikcafé, grillkväll och en rad olika aktiviteter.

Du hittar vad som erbjuds på Ludvika kommunens webbplats då vi har aktiviteterna tillsammans.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan senast uppdaterad: 2018-09-06
Webbredaktör: David Wallman

Mer information

Fritidskontoret
Siw Östlund
fritidschef
Tfn: 0240-66 04 00