Uppleva och göra

Var med i Gilla rörelses tipsrunda i sommar du också!

Under sommaren utmanar vi er att delta i Gilla rörelses tipsrunda som går längs den s.k milsslingan, eller ”Gröna milen” i Smedjebacken. Längst med denna vandringsled har vi placerat ut 13 st frågor om kommunens fantastiska föreningsliv.

Svara med en fysisk svarsbricka (finns vid starten och i kommunens växel), eller fyll i digitalt nedan.

Mer detaljerad karta över milslingan finns här:

Starten går vid utegymmet vid Prästabadet. Följ sedan milslingan medurs och svara på frågorna längst vägen. När du gått hela den 11km långa sträckan och svarat på frågorna lämnar du formuläret i brevlådan, alternativt skickar in din digitala variant.

Efter sommaren kommer vi gå igenom svaren. Två glada vinnare kommer utses som vinner presentkort i den lokala handeln.

Vi ses längs milslingan!

1.