Smedjebackens kommun, till startsida

Prestationer prisades på Företagsgalan

Ica Supermarket, föreningen Malte, Eliasson Logging, Vanhälls Såg, Martin Karlsson och Inger Lodén uppmärksammades och prisades vid årets Företagsgala den 6 maj.

För 15:e året arrangerades Företagsgalan i Smedjebacken. Under årens lopp har företagare, köpmän, föreningar, kommunprofiler och kommunanställda uppmärksammats under galorna som varit. Nytt för i år var ett pris till Årets landsbygdsföretag som gick till Eliasson Logging.

- En mycket lyckad jubileums gala med över 200 gäster med en mycket trevlig stämning, summerar en glad Lennart Silfverin, näringslivschef.

Under galan prisades företagare, köpmän, föreningar, kommunanställd, kommunprofil och landsbygdsföretag för sina prestationer under 2016.

Årets företagare: Vanhälls Såg, ett familjeföretag som är specialiserade på att såga björk med hög noggrannhet och kvalitét.

Årets köpman: Ica Supermarket i Smedjebacken fick ta emot priset för sin stora utvecklingssatsning av sin verksamhet

Martin Karlsson, ishockeyspelare i Leksands IF fick ta emot priset som årets kommunprofil.

Som årets kommunanställd fick Inger Lodén kliva upp på scenen och ta emot priset. Inger arbetar som upphandlare i kommunen.

Föreningen Malte fick ta emot pris för årets förening. Föreningen har satt Söderbärke på kartan med bland annat mässan SMÖF.

Årets nykomling bland priserna var Årets landsbygdsföretag som gick till Eliasson Logging. Ett företags som arbetar med skogsavverkning.

Mat och dans

Restaurangskolan lagade maten och serverade gästerna på ett förtjänstfullt sätt. The Boppers som firar 40-års jubileum i år spelade gamla godingar och det var full fart på dansgolvet. Sedan tog Reminders över och spelade dansmusik fram till avslutningen som var kl. 01.00

Nominerade till Företagsgalan var:

Årets företag
Ica Supermarket
Vanhälls Såg
Åkes slakt

Årets Köpman
Ica Supermarket
Båtshopen
Evaninas

Årets Förening
Malte
Barken Handboll
Hagge Golfklubb

Årets Landsbygdsföretag
Eliasson Logging
Johan Persson
Åkes slakt

Årets kommunprofil
Martin Karlsson
Love Holgersson
Anders Stimmer

Årets kommunanställd
Inger Lodén

Sidan senast uppdaterad: 2017-05-10
Webbredaktör: Evamari Anestedt

Mer information

Utvecklingsenheten
Lennart Silfverin
Tfn: 0240-66 01 30