Smedjebackens kommun, till startsida
Du är här:

Stadsnät.

Smedjebacken Energi stadsnät är ett öppet fibernät tillgängligt för villor och företag. Vi finns i stora delar av kommunen och expanderar hela tiden.


                                   

Vill du ansluta din villa?

Privatpersoner kan lämna in intresseanmälan på fibertillalla.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  När vi fått in er intresseanmälan kommer vi kontakta er och ge er mer information. Priset för en anslutning är 26.500kr. (2020 års prislista)

Kampanjområden

Nya områden som erbjuds inkoppling får oftast ett kampanjerbjudande. Priset för en villa-anslutning (inklusive Rot och Rut-avdrag) är under kampanjperioden i respektive område 19.900kr inkl.moms. (2019 års prislista)

Abonnemang bredband-TV-Telefon mm

Nya tjänsteleverantörer tillkommer hela tiden! Nu är det 15st bredbandsleverantörer med vardera flertalet olika erbjudanden på pris och hastigheter. Se mer på Zmarket för senaste utbudet. smedjebacken.zmarket.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Smedjebacken Energi Stadsnät
Jan Nordqvist

Stadsnät


Kundtjänst tfn: 0240 - 660 600
E-post: stadsnat@seab.smedjebacken.se

Chef:
Jan Nordqvist
Tfn: 0240 - 660 668
E-post: jan.nordqvist@seab.smedjebacken.se

Nätet är tillgängligt för såväl villor, företag och föreningar. Har du ett företag eller en bostadsförening som är intresserat så kontakta Smedjebacken Energi AB för mer information, se kontaktuppgifter nedan.

Sidan senast uppdaterad: 2020-02-10
Webbredaktör: Jan Nordqvist