Smedjebackens kommun, till startsida
Du är här:

Stadsnät.

Smedjebacken Energi stadsnät är ett öppet fibernät tillgängligt för villor och företag. Vi finns i stora delar av kommunen och expanderar hela tiden.


                                   

NU ÄR DET KLART MED NÄSTA ÅRS KAMPANJOMRÅDEN!

I kampanjen ingår även grävning över tomten. Priset är från 19.900kr.

Kampanjområden:

Vanhäll-Backbyn-Flatenberg

Vilmoren-Övre Gunnars-Östermoren-Eriksberg-Källänget-Österbo-Lernbo

Larsbo

Söräng-Älgnäsudden

I dagarna är ett utskick till berörda villaägare samt företag på gång. Där står mer detaljer kring erbjudandet. Anmäl ert intresse på fibertillalla.se


Övriga områden med fiber utbyggt

Har ni en fastighet i ett redan utbyggt område kan ni också ansluta er. Privatpersoner kan lämna in intresseanmälan på fibertillalla.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  När vi fått in er intresseanmälan kommer vi kontakta er och ge er mer information. Priset för en anslutning är 26.500kr. (2020 års prislista)

 

Abonnemang bredband-TV-Telefon mm

Nya tjänsteleverantörer tillkommer hela tiden! Nu är det 15st bredbandsleverantörer med vardera flertalet olika erbjudanden på pris och hastigheter. Se mer på Zmarket för senaste utbudet. smedjebacken.zmarket.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Smedjebacken Energi Stadsnät
Jan Nordqvist

Stadsnät


Kundtjänst tfn: 0240 - 660 600
E-post: stadsnat@seab.smedjebacken.se

Chef:
Jan Nordqvist
Tfn: 0240 - 660 668
E-post: jan.nordqvist@seab.smedjebacken.se

Nätet är tillgängligt för såväl villor, företag och föreningar. Har du ett företag eller en bostadsförening som är intresserat så kontakta Smedjebacken Energi AB för mer information, se kontaktuppgifter nedan.

Sidan senast uppdaterad: 2020-09-10
Webbredaktör: Jan Nordqvist