Projekt: ”Öka innanförskapet- fler i arbete”

Projekt: ”Öka innanförskapet- fler i arbete” är ett projekt som pågår i Smedjebacken och Ludvika under 2023-2024, med målet att bygga upp en ny insats för personer med behov av omfattande stöd från flera parter, för att närma sig studier, arbete eller annan försörjning.

Dummy-bild

Malin Sommarsjö, processledare, jobbar bland annat med att samla in erfarenheter från personer med erfarenhet av stöd från olika parter; till exempel personer med psykisk ohälsa, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, unga med aktivitetsersättning och andra som har ”fallit mellan stolarna”. Vill du dela din berättelse och dina erfarenheter med Malin? Hör av dig (kontaktuppgifter nedan)

Ett syfte med projektet är också att fortsätta att driva arbetet med att försöka starta ett Fontänhus i Ludvika/ Smedjebacken. Det finns en intressegrupp som ska starta en studiecirkel inom kort för att lära sig mer om Fontänhus. Det är mycket som krävs för att det ska kunna bli verklighet, och det krävs också ett engagemang för att komma framåt. Målet är att starta en förening för Fontänhus. Vill du veta mer om Fontänhus? Eller vill du rent av vara med i intressegruppen?

Hör av dig till Malin!

Läs mer här:
http://www.sverigesfontanhus.se/ Länk till annan webbplats.

Kontakt

Malin Sommarsjö

Processledare

0240 - 66 00 30

Sidan senast uppdaterad: